راستی تو تجربه شخصی می گم مانیتور مثه تی وی نیست . به نظر من بالای 20 اینچ دیگه خیلی بزرگه . هم واسه بازی زیاد جالب نیست هم برای استفاده عادی
Printable View
راستی تو تجربه شخصی می گم مانیتور مثه تی وی نیست . به نظر من بالای 20 اینچ دیگه خیلی بزرگه . هم واسه بازی زیاد جالب نیست هم برای استفاده عادی
بین 2261VP و P22500 کدوم رو پیشنهاد میدید؟
به نظرم هر کی بخاد پول خرج کنه مانیتور full hd نگیره
پولشو دور ریخته
چطور ؟:1. (27):نقل قول:
مثلا به نظر شما ارزش نداره با اضاف کردن 20-30 هزار تومن مانیتور بزرگتر و فول اچ دی داشت ؟
اره حتما
دیگه فیلم های 1080 رو با حداکثر کیفیت میبینی
سلام بر دوستان
چند وقتي هست كه مي خوام يه مانيتور در ابعاد بزرگ براي بازي+فيلم+اينترنت و dvb بگيرم ولي دو دل هستم.
بين مدل هاي قديم سامسونگ،مدل p23700 رو انتخاب كردم و يه 2 ماهي هم صبر كردم قيمت بياد پايينتر
يه 1 هفته اي هست كه سام سرويس مدل xl2370 رو وارد كرده با قيمت حدود 340 هزار تومان
امكانات xl به مراتب بالاتر از p هستش ولي خوب 100 هزار تومان گرونتره
يه مدل lg هم هست كه 23 inch با سرعت پاسخ 2 ms به نام W2363V
اين مدل در بازار وجود داره؟قيمت چنده؟
نظر شما براي خريد يه مانيتور 23 اينچي كه full hd باشه و ورودي HDMI هم داشته باشه چيه؟
موافق نيستم. چون بازيها و فيلمهاي جديد کيفيت واقعي خودشون رو توي رزولوشن Full HD کاملا نشون مي دن که اونم فقط روي مانيتورهاي 22 اينچه.نقل قول:
واقعا پاسخ سخته. مقايسه خيلي مشکليه. اما بنده به شخصه Samsung Syncmaster P22500 رو ترجيح مي دم.نقل قول:
سلام دوست عزيز. لينک XL2370 رو بررسي کردم:نقل قول:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
مانيتور خيلي خوبيه اما اگر 100000 تومان گرونتر از P23700 هست نميارزه. در مورد اينکه اگر مانيتور HDMI و ... داشته باشه خوبه يا خير اگر بتونيد ازش استفاده کنيد خوبه. و الا بنده به شخصه هيچ کاربرد منطقي فعلا براش نمي بينم(خود کامپيوتر با پورت DVI فيلمهاي FUll HD و بازيها رو با بهترين کيفيت پخش مي کنه و جدا از اونم فعلا هم دستگاه پخش Full HD توي بازار کم و گرونه).
اما به نظر بنده اگر عجله نداريد صبر کنيد تا سامسونگ سري LED خود رو به بازار عرضه کنه و يا LG مدل LED ارائه کنه که Full HD باشه. در کل به نظرم LED بهتره که متاسفانه فعلا Monitor LED Full HD از هيچ برندي توي بازار ايران نيست.